Otse põhisisu juurde

Postitused

Ahtiainen võitis Hispaanias neli medalit ja oli lähedal maailmameistri alistamisele

Tänavusest hooajast igapäevaselt Hispaanias treeniv Eesti koondislane Alex Ahtiainen osales Circuit Català al 68è Trofeu Fèlix Serra Santamans nime kandval mõõduvõtul, kus ta teenis neli medalit ja oli lähedal maailmameistri alistamisele. 
Hiljutised postitused

Eesti rekordiomanik jätkab alates jaanuarist enda karjääri USA-s

Eesti koondise ujuja Mariangela Boitšuk on otsustanud alates jaanuarist jätkata enda õpinguid ja treeninguid USA-s Arkansase Ülikooli ridades. 

MK-SARJA RAHATABEL: 13 sajandikku läks Zirkile maksma 4000 dollarit

Shanghai MK-etapi lõppedes selgusid punktitabeli alusel 20 parimat meest ja naist, kes pistavad enda taskusse ka korraliku auhinnaraha. MK-sarja üldliidriteks asusid prantslane Leon Marchand ja naistest ameeriklanna Kate Douglass. 

SHANGHAI JÄRELKAJAD: Zirk "päästis" ühe kahest häbipostis olnud Eesti rekordi

Tänavuse aasta esimene MK-etapp on nüüdseks juba ajalugu. Eesti ujujad teenisid neli finaalikohta, mida kaunistas Kregor Zirki kolmas koht ja Eesti rekord 1500 meetri vabaujumises.

75 meetrit medalis kinni olnud Tribuntsov saavutas MK-etapil viienda koha

Ujumise MK-sarja esimesele osavõistlusele Shanghais tõmmati joon alla. Kolmandal võistluspäeval ujus Ralf Tribuntsov 100 meetri seliliujumise finaalis, kus ta saavutas viienda koha. 

Tribuntsov kolmanda ajaga finaalis, Zirki jaoks on esimene etapp lõppenud

Shanghai MK-etapil on kätte jõudnud viimane võistluspäev. Kahel esimesel päeval napilt finaalist välja jäänud Tribuntsov pääses 100 meetri seliliujumises kolmandana edasi. Kregor Zirki jaoks on esimene etapp lõppenud.